ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ





Πανηγυρικά παρουσίασαν τους πολυπληθείς συνδυασμούς τους για τις εκλογές του ΕΒΕΧ οι κύριοι Μαργαρώνης και Ροκάκης.

Για τα καλορίζικα τους ετοιμάσαμε ένα πρώτο “θεματάκι”.
Ανάμεσα στα 265 ονόματα των συνδυασμών τους συναντάμε μετάξι άλλων και το όνομα του Προέδρου του «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ», κ. ΣΤΡΙΛΙΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ
Ο κ. Ιωάννης Στριλιγκάς μέσω του Σωματείου των Μεταλλοκατασκευαστών είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΟΕΒΕΝΧ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανιών).
Στην ΟΕΒΕΝΧ, πρόεδρος είναι ο συνυποψήφιος του κ. Στριλιγκά ο κ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που είναι και πρόεδρος στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ & ΡΕΘΥΜΝΗΣ».
Μέσω της ΟΕΒΕΝΧ ο κ. Στριλιγκάς μετείχε στην 49ης Τακτική Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017.
Εκεί στη ΓΣΕΒΕΕ ο κ. Στριλιγκάς, , προφανώς με την σύμφωνη γνώμη του κ. Παυλάκη, ψήφισε ΕΝΑΝΤΙΑ στην διεκδίκηση Αφορολόγητου 20.000€ ( +5.000€ για κάθε παιδί ), για τους επαγγελματίες συναδέλφους του.
Τώρα που ζητάνε την ψήφο των συναδέλφων τους για το ΕΒΕΧ, δεν θα ήταν καλό να τους εξηγήσουν με ποιο σκεπτικό ψηφίζουν ενάντια τους;
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΥΓ:
Δεν είναι θέμα ονόματος.
Δεν έχει να κάνει προσωπικά με κανένα, ούτε καν με συγκεκριμένο συνδυασμό αλλά μόνο με την πολιτική που μας αφανίζει και επέλεξαν πιστά να υπηρετούν, αμφότεροι.
Άλλωστε ο κ. Ροκάκης πρόσφατα δήλωνε ότι “ … καλά τα έκανε ο κ. Μαργαρώνης, αλλά εμείς μπορούμε καλύτερα …”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις