ενσωματωμενοι στο συστημα κυβερνοσυνδηκαλιστες "εγκαλουν" τον Ε.Σ.Χ. !!!


Αυτό που ζούμε στα Χανιά ... δεν υπάρχει!

Οι ενσωματωμένοι στο σύστημα κυβερνοσυνδηκαλιστές του ΟΕΒΕΝΧ "εγκαλούν" τον Ε.Σ.Χ. ότι ... "Όχι μόνο δεν προστατεύει και δεν βοηθάει τους μικρούς εμπόρους όπως λέει αλλά με τις ιδεοληψίες τους, την μόνιμη αντίδραση τους σε όλα βοηθούν τα μεγάλα καταστήματα." 😜 !!!

Ας απαντήσουν πρώτα στους συναδέλφους τους με ποιο σκεπτικό ψηφίζουν ενάντια στην διεκδίκηση Αφορολόγητου 20.000€ ( +5.000€ για κάθε παιδί ), για τους επαγγελματίες, όπως αποκάλυψε η σελίδα μας "Παρατηρητήριο Εκλογών ΕΒΕΧ" ( κλικ εδώ ) ... και μετά να πουν πόσο περισσότερο αγωνίζονται "υπέρ των μικρών και κατά των μεγάλων" ... από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων.

Άντε μπράβο ... για να μην τρελαθούμε τελείως σε αυτή την πόλη.
Επί της ουσίας, σχετικά και με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις.
Αυτοί οι κύριοι και στο θέμα των "ενδιάμεσων εκπτώσεων", επέλεξαν να είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ !
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ... στάθηκαν και οι εμπορικοί σύλλογοι (Παλαιoχωρας, Πλατανια, Σουδας, Κισσαμου) μάλιστα χωρίς την φυσική τους παρουσία.


ΑΠΕΝΑΝΤΙ .... η Ομοσπονδία Επαγγελματιοβιοτεχνών Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων ... που ενώ διαπίστωσαν ότι το μέτρο των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις ... πρότειναν στον αντι-Περιφερειάρχη συγκεκριμένες ημερομηνίες για ... την καταστροφή μας 😁








ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις